Rubriky
Veľtrhy a výstavy

Kam a kedy na veľtrhy a výstavy nábytku

Hľadáte inšpiráciu pri zariadovaní interiéru? Zaujímajú Vás aktuálne trendy týkajúce sa nábytku? Veľtrhy a výstavy ponúkajú možnosť prehliadnuť si nové moderné kusy nábytku a nechať sa inšpirovať. Stačí si pripraviť kalendár a začať plánovať rozpis svojich budúcoročných aktivít.

Do pozornosti určite patrí medzinárodný veľtrh „MODDOM.“ V roku 2012 sa konal
17.-21. októbra v Incheba Expo Bratislava. Tento veľtrh má dlhoročnú tradíciu, bol to už jeho 17. ročník. Ani tento rok nesklamal a prezentoval obrovské množstvo kretívnych a štýlových interiérových doplnkov. Okrem samotnej výstavy nábytku veľtrh poskytol aj užitočné rady týkajúce sa starostlivosti o nábytok.

Na rok 2013 sú taktiež pripravované ďaľšie zaujímave podujatia. Na výstavisku AGROKOMPLEX Nitra sa 5. až 10. marca 2013 uskutoční výstava „Nábytok a bývanie.“  Výstava zaujme odborníkov, ale aj lajkov, ktorí môžu diskutovať priamo s predajcami. Jedná sa o bytový nábytok, nebytový nábytok, doplnky interiérov a exteriérov. Čo sa týka sedacieho nábytku, budú prezentované lavice, stoličky, sedací nábytok do kuchyne a samozrejme čalúnené sedacie súpravy. Taktiež sa môžete detailne pozrieť na jednotlivé materiály, z ktorých je nábytok vyrobený. Získate tak široký prehľad o ich vlastnostiach a kvalitách. 

Ak by ste mali záujem o navštívenie veľtrhu u našich blízkych susedov, ponuka je veľmi pestrá. Už 26. októbra začína veľtrh „Nábytku, vybavenia interiéru a životného štýlu“ v Olomouci, na výstavisku FLORA.

V PVA EXPO Praha sa 21. až 24. marca 2013 koná výstava nábytku a bytového dizajnu „FOR FURNITURE.“ Jedná sa o pomerne nový, ale veľmi populárny veľtrh. Organizátorom je Asociácia českých nábytkárov, ktorá zaručuje vysokú úroveň a profesionalitu veľtrhu.

Jedna z najvýznamnejších akcií a veľtrhov nábytkárskeho dizajnu prichádza vo februári budúceho roku. Jedná sa už o 26. ročník veľtrhu s názvom PRAGOINTERIER. Veľtrh sa koná 14. až 17. februára 2013 v Incheba Expo Praha. Súčasťou veľtrhu sú prednášky, workshopy a diskusie o aktuálnych trendoch. Určite sa môžete tešiť na množstvo vystavujúcich, ktorí Vám prídu odprezentovať svoje produkty.

Ak sa rozhodujete o kúpe sedacej súpravy, alebo akéhokoľvek kusu nábytku, návšteva podobného podujatia určite stojí za zváženie. Výstavy a veľtrhy Vám poskytnú potrebné informácie, zážitky a uľahčia výber správnej sedacej súpravy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *